Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - orlin369

Страници: 1 2 [3] 4
31
Светльо имаш ли задачата с която се решават кубичните координато за робко разработена по такъв начин че въвеждаш стъпки и то си смята     X Y Z ???

32
Да интересен протокол за работа, но не кефи особенно ако трябва да прашташ команда по команда.... :(

33
направи ми един контролер ще си платя кажи колко му искаш ...

34
Да тръгва ама не6то не ми се получава с флопито

35
Колко жалко но за сметка на това аз имам платка и правц 8М и смятам да го подкарам ама нямам дискетата с програмата само това ме притеснява.
Ти може ли да ми направиш едно копие ... ? :)

36
Аз също не държя на микростъпка или така наречената полу стъпка, но държа на биполярен режим като се видим във СФ ще ви разкрия защо го предлагам и държа на него. за контролера може да се използва L298
евентуално заедно с L297. Токущо с татко решавахме преводните отношения на робота и се оказа, че полу стъпката няма да се усеща защото механиката зле направена и луфтовете са прекалено големи за полустъпка :(

37
браво бе чудесна работа със Светльо моислехме същото стеларис
то си се справил великолепно, не искам моторите да работят във
УНИПОЛЯРЕН режим ПО-ДОБРЕ ДИПОЛЯРЕН ПО ГОТИНО Е С ДВА "Н" моста
по лесно е и за окабеляване

38
И аз го търся казва се robasick само това знам

39
Здрасит искам да питам за робот на име Робко - Вела 1 ако инамериш нещо пиши ми на лично съобщение ок ?

40
Е то щом големия процесор има ТЦП стек значи няма нужда от ЛАН чипа който предлагах аз просто е безпредметен аз за РС232 един ФТ232РЛ и един МАХ232 смятам, че би бил прекрасен вариант и за протокола имам няколко идеи sv_shady ще ти пи6а по скъпа за тях......

41
Да и ако може да използваш 28J60 към глажния контролер ще е много яко това е ЛАН карата Ардуино може да я команджа и един РС232 6те бъде също много полезен :) ако можеш да го конструираш с удоволстжие се наемам да ги сглобя и тествам по идея си мислех контролера да го съберем в дъното на робкото което значи че можем да го направим голям колкото стария контролер ако ми предоставиш схема и платка се наемам да направя в това съм много силен :)

42
Ами си мислех даи да се хванем да проектираме един готин контролер за робкото да не е оригиналния а какво ще кажеш sv_shady ???

43
Това FT232 с адаптоа ми харесва чудесен избор аз ползвам същия. Въпреки, че на робота УСБ решението УСЕ модула е вграден в PIC което за мен е по готиния вариант, но това е личен избор разбирасе :).

44
Здрасти, искам да питам какво е условието да кандидатствам за вашия клуб по роботика. ... що се отнася до УСБ какво мислиш да ползваш като УСБ чип?

45
Робко 01 има и команден ред вече, не е само робо ръка. Открит е официален УЕБ адрес в който са публикувани статии за схемите и самите схеми снимка на софтуерите и видео клипове.
За съжаление не съм качил програмите за сваляне който ги иска да ми пише на адрес [email protected]

Страници: 1 2 [3] 4