Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Dare_Devil

Страници: 1 2 [3]
31
Общ форум / Да се запознаем.
« -: Май 25, 2008, 09:59:29 pm »
Казвам се Христо Колев, роден съм на 09.01.1981 в Пловдив, където съм и израстнал, в момента живея и работя в София. Завършил съм обща педагогика в Пловдивския университет, а в момента съм шеф на екип в отдел поддръжка на една от най-големите български софтуерни компании. От малък се занимавам с електротехника, електроника и механика. През годините съм се занимавал с какъвто се сетите моделизъм, в момента едно от най-времегълтащите ми хобита е модингът (модифициране на компютърни кутии). Роботите са ми стара слабост, но по-далече от чертежи не съм стигал. Тези дни случайно попаднах на този форум и старата ми страст по роботиката се събуди отново. Веднага след като приключа сегашния си модинг проект (който подготвям за конкурс) ще зашочна работа по някой по-простичък робот за загрявка, а по-нататък - каквото сабя покаже.

32
За всичко... / Хората колко са напред
« -: Май 22, 2008, 02:20:53 pm »
Няма нищо учудващо - щом човека може да прави такива неща вкъщи: http://www.xrobots.co.uk/ защо хората в специални лаборатории да не правят къде по-сериозни...

33
Иска да ти каже, че в нулево положение съпротивлението ще е нула ома, през светодиода ще протече прекалено голям ток и ще го изгори.

Страници: 1 2 [3]