Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - westsiderz

Страници: [1] 2 3 ... 11
1
На 29 Ноември, 2014г. в Бетахаус София ще се състои второто поредно състезание на Робо Лига България.

Каним всички от форума да се включат в състезанието. Повече информация за състезанието можете да откриете на сайта на лигата:
http://www.roboleague.bg
или във Facebook страницата ни:
https://www.facebook.com/roboleague.bg.Ще ви очакваме! :)

2
Форум на Web-мастъра / Re: Обновяване на форума.
« -: Декември 05, 2013, 10:36:04 am »
Форума изглежда невероятно  8)

3
Сърдечно благодаря от нас. Планираме следващото състезание да бъде още по-атрактивно и забавно.

4
Механика / Лутайки се на тема механика.
« -: Ноември 22, 2013, 02:45:10 pm »
Аз дори си намерих такива конструктори в България, в един магазин за играчки  :D Робота, който е на профилната ми снимка го правих с такъв конструктор. Мисля, че не е лошо като идея.

5
Клипчетата са супер, много благодаря.  :clap:

6
Като събитие, което организираме за първи път, опитахме да сложим правила, които да не са много стриктни и да откажат участниците от участие. Целта ни беше да съберем повече хора. За следващите събития може би ще ползваме международните правила. А относно клипчетата много ще се радваме ако ги качиш някъде, примерно YouTube. Ако съберем повече клипчета, може да сложим една допълнителна страница само за клипчета на нашия сайт :)

7
Подкрепям HIFI, това, което той беше добавил не е против правилата, все пак не повреди нито един противников робот  :zubi: Сега ти може да патентоваш тази идея и следващия път ако видиш някой да я използва, да му забраниш да го прави  :zubi:

А за името - no comment...

8
Робо-сумо / Panic Attack от клуб по роботика СМГ
« -: Ноември 18, 2013, 09:46:20 pm »
Пропуснал си нещо много важно - това е големият победител в мини сумо дисциплината, която беше част от състезанията на Робо Лига България 2013  :clap:

9
Вече качихме снимките и резултатите от състезанията на нашият сайт:

http://roboleague.bg/

Може да ги видите от там :clap:

10
Снимки и резултатите от състезанията в Събота са вече достъпни на нашият уеб сайт:

http://roboleague.bg/

11
Здрасти,

Като съдия в сумо битките на Робо Лига България, имах възможност да наблюдавам повечето мачове и искам да ти кажа, че твоя робот силно ме впечатли. Идеята ти за движещ се капак, който да "изсипе" противника от ринга е много добра. Факта, че твоя робот беше самоделка и че всичко ти си правил по него, заслужава огромен респект. Само шанс не ти достигна за да спечелиш :) Но това си беше вълнуваща битка  :clap:

Човека, който твърди че РОБКО е негова запазена марка, може ли да го докаже? Да покаже документ, в който пише, че Робко е негова запазена марка  :)

Очаквам да ми дадат снимките от събитието в най-скоро време и ще ги кача на сайта на Робо Лига. Ще пиша допълнително във форума. Ако някой друг е направил снимки, ще съм му много благодарен да ми ги изпрати на e-mail-а: [email protected] за да ги кача и тях на сайта и да ги споделим с останалите  :clap:

12
Една от най-важните награди за всички наши участници е участието в еднодневното състезание, възможността да покажат разработките си, да се запознаят с още много любителите и професионалисти, запалени в Роботиката. От друга страна още преди седмица обявихме какви ще са наградите ни във Фейсбук страницата ни. Всички включили се в лигата са своеобразни победители. Вярваме, че и ти ще си сред тях!

13
Стените ще бъдат високи 25 см. Разстоянието между тях също ще бъде 25 см.

14
На сайта вече са добавени и снимки на трасетата за следене на линия, супер линия и лабиринт.

15
Ти ли си го проектирал това? Изглежда доста интересно.

Страници: [1] 2 3 ... 11