Започни от там,какво искаш да правиш с нея.От това,какво ще работиш,ще зависи и нейната структура,точност,големина,използвани материали.Хубаво е да имаш точна цел.Мисля,че е пределно ясно,че едно е да искаш работни размери 100х100мм и друго е да искаш 1000х1000.Така поставения по-горе от теб въпрос,не е конкретен.Без яснота,какво искаш.как да ти отговоря,аз,какво си представям,като техническо решение.Задай си правилно въпроса.Определи евентуално материалите,размерите и можем да разменим идеи за конструкции.Веднага искам да ти кажа,че не искам вече да говоря за нещо направено от подръчни боклуци и "Идеалните стари ютии,които ако им набучиш запушалка от вино,могат да станат перфектни катери" :evil:
Мисля,че всички трябва да знаят,че има и още едно измерение.Много важно(особено за България)ФИНАНСИ.Хубаво е да си сръчен и да можеш да генерираш идеи,но трябват и пари за тяхното реализиране.
Една фреза (още повече цифрова)си иска едно много добро финансиране и силна воля и упорство за направата и.
Аз се наслушах на велики идеи и "майстори" в българските форуми и предпочитам да работя вече сам.За съжаление,такава е нашата действителност. :?