http://datamatrix.redpicasso.com/files/popple.rar Това е една стара игра, но според мен е все още интересна. Загледайте се враговете не ви ли преличат на нещо
.
Благодаря на
DataMatrix47 за помоща с качването!
ПП. Реших да пусна малко инфо за да знаете дали ще ви допадне и дали да я теглите. Има 2-ма главни герой ( може да се играе играта както с двама герой така и с един ) MIN - по-бърз с нанасянето на удари, но по слаб и MAX - по-бавен с ударите, но по силен ( равностойни са ). MIN е процесор, MAX е вентилатор ( аз предпочитам MAX ). Примерно започвам с MAX и тръгвам имам врагове ( дискети, трансформатори, резистори, кондензатори може да има и още, но не се сещам сега ) Има някой големи кондензатори узначени с знак за радиоактивност те могат да се чупят и там има примерно ръкавца на която има R това са ракетки ( така сме ги нарекли ) с тях може да биеш от разтояние може да намериш ръкавица с S или P. S-паларче, S-суперче ( пак наши наименования
). С суперчето удряш много бързо, а с паларчето удряш много силно. Съчетани и трите ракъвици се получава идеална комбинация срещу босове. Има и съчетания от копчета ( пр. 2 пъти рязно наляво или надясно с стрелките като втория път задържаш героя започва да тича ) контролите са стрелките и Ctrl, Alt. Повече за играта можете да порчетете в самата игра ( големо нещо казах :lol: ) и по точно в Help. Ако имате въпроси питайте.