Автор Тема: Изработка на роботизирана инсталация срещу заплащане  (Прочетена 2129 пъти)

Hristo Mintchev

  • Новодошъл
  • *****
  • Публикации: 1
    • Профил
Здравейте господа! Казвам се Христо Минчев и се занимавам с реклама. Обикновенно във форумите са най-знаещите и ентусиазирани хора затова се обръщам към вас.
Задачата е следната - наш клиент иска да му се изработи за едно изложение следната установка:
Имаме три леки квадратни плочки 12х12 см с изображение от едната страна.
Те стоят в една равнина с изображението към нас /като плочки в баня/ на известно разстояние една от друга/като фуга/. Нека ги наречем А, Б и В.  Идеята е тези три плочки да ротират самостоятелно на случаен принцип и да се разместват през определени периоди от време. Плочките ротират на 90 градуса или кратни на 90 градуса. След разместването/ротацията те отново трябва да застанат една до друга. Целта е да се получат различни случайни уникални комбинации от изображения.  Във времето това може да излежда така:

1. АБВ
2. след един час А е ротирала на -90 гр. В е ротирала на 180 гр и е заела мястото на Б, а Б е заела мястото на В и е ротирала на 90 градуса
и тъй нататък...
Самите размествания и ротации трябва да се извършват сравнително бързо /1 минута/ а интервалите със статично изображение са по дълги например 1 час.
Захранване от мрежа. Цялото устройствоще се монтира в нещо като рамка на стена. Изискванията са да е тихо, надеждно - поне 2-3 години без дефект и максимално евтино.
Ако някой смята, че може да изработи подобно устройство и има идея за цена може да ми пише на banec@abv.bg за допълнителна информация и подробности. Ще бъда благодарен също ако ме насочите към друг изпълнител.
Благодаря предварително на всички!
Христо Минчев

Към администратора - моля за извинение ако в правилата на форума подобни постинги са неприемливи - не успях да открия в правилата подобна забрана.

Няма нищо нередно в темата, но разделът е този.
Модератор