Форум по Роботика

Полезно => Литература => Темата е започната от: Сергисова в Декември 15, 2012, 12:50:24 pm

Титла: DELMIA Robotics
Публикувано от: Сергисова в Декември 15, 2012, 12:50:24 pm
Здравейте,
нямам представа дали това е най-подходящото място, за да пиша по тази тема, но нека опитам: ) Надявам се информацията да е нова и интересна за вас.
Представлявам българска фирма, която предлага на българския пазар и индустрия едно интересно специализирано решение на френския консорциум Dassault Systemes(www.3ds.com). В последните четири години успешно партнираме на френския софтуерен гигант Dassault Systemes. Фирмата има две основни направления на дейност- инженерингови услуги и разпространение,внедряване и поддръжка на специализираните софтуерни решения от висок клас от портфолиото на Dassault Systemes. В България предлагаме решенията CATIA - CAD/CAM/CAE продукт от най-висок клас, имащ практически неограничени възможности в областта на тримерното виртуалното проектиране, моделиране, симулации и производство; DELMIA- решението, което може би би било интересно за Вас или Ваши колеги( документите и видеото което Ви изпращам ще отговори в максимална степен на въпроса какъв е този продукт и какво приложение би могло да има); SIMULIA- продукт на базата на един от най-мощните продукти за пресмятане по метода на крайните елементи Abaqus, с помощта на който биха могли да бъдат извършени виртуални симулации на разнотипни и мултидисциплинарни проблеми; 3D VIA- продукт за интерактивна документация и виртуална реалност; ENOVIA-PDM/PLM  решение от най-висок клас за организиране, планиране , проследяване, контрол и управление на всички процеси, характерни за една компания или производство, независимо от нейния мащаб или предмет на дейност;спомага за организирането на информацията, която се генерира от концептуалната идея до краината реализация на продукта, неговото сервизиране, обслужване и рециклиране, като по този начин се превръща в средство за управление на жизнения цикъл на изделието/продукта.
Инженеринговата дейност, с която се занимаваме, е свързана с разработване на разнотипни индустриални проекти на изделия и съоръжения, тяхната виртуална реализация, симулация на поведение и мултидисциплинарни анализи. разполагаме с мотивиран екип от инженери с различни професионални профили, които биха могли да спомогнат за реализацията на креативните идеи на клиентите ни. Към този момент фокусът ни е бил изцяло към чуждестранни партньори, но в бъдеще бихме желали да предоставяме услуги и на български дружества, които да се възползват от възможностите, които предоставяме. Ще се радваме тази информация да бъде полезна за Вас или Ваши партньори и в резултат в бъдеще да имаме възможност за осъществяване на общи проекти заедно.

На този линк в youtube бихте могли да намерите видеоклипове, на DELMIA-решението, с което бихме желали да Ви запознаем:
http://www.youtube.com/watch?v=-wU-703FyXI&list=PL79560570E323A2C9&index=6

Изпращам линк, на от който можете да 'свалите' информация, относно софтуерния продукт, който предлагаме/това се налага поради големината на файловете и е в полза на Вашето удобство/:
http://sdrv.ms/VHNmA8
Титла: DELMIA Robotics
Публикувано от: bateAz в Декември 15, 2012, 04:38:15 pm
Имайки предвид аудиторията на форума, голям интерес би представлявала версия на предлаганите решения, която е безплатна за хоби и академични нужди. Па макар и да е "леко" осакатена. Фирмата, която представлявате, предлага ли такава опция ?